Nevalaisten sukuseuralla on myynnissä seuraavia tuotteita. Tuotteita voi tiedustella ohessa mainituilta yhdyshenkilöiltä tai täyttämällä tilauslomake. Seuran jäseneksi voi hakea täyttämällä jäsenhakemus.

Sukukirjat

Nevalaisten suku I

Ensimmäinen sukukirja koostuu historiallisesta yleiskatsauksesta, kartoista joissa kuvataan suvun siirtymistä nykyisille asuinsijoilleen, elämänmenon kuvauksesta 1500-1700 lukujen Pohjois-Karjalassa sekä kertomuksia Nevalaisten suvun vaiheista tuona aikana. 208s.

Sukukirjan laatiminen oli sukuseuran työryhmän monivuotinen ponnistus ja urakka vuosina 2004-2008. Sukukirjaprojektin sponsorit.

Lisätietoja: Raili Vihavainen, raili.vihavainen...gmail.com, puh 0400 659 249.

Nevalaisten suku II 

Tämä kirja on jatkoa 2008 julkaistulle Nevalaisten suku I -teokselle. Siinä kerrottiin Pielisen seudun ensimmäisistä Nevalaisten sukupolvista ja elämästä Nevalaisten asuinseudulla Pohjois-Karjalassa 1600-luvulta 1700-luvun alkupuolelle.

Nevalaisten suku II kertoo Nevalaisista ja heidän elämästään isovihasta 1700-luvun alkupuolelta Suomen itsenäistymiseen saakka. Kirja sisältää tietoa aikakauden oloista ja maailmasta, jossa sukupolvet elivät. Kirja kertoo elämästä ja elinympäristöstä Nevalaisten asuinseuduilla Pohjois-Karjalassa sekä koulunkäynnin avaamista mahdollisuuksista ja parempien elämän edellytysten etsimisestä muualta lähtemällä niin itään kuin länteenkin.

Kirjassa kerrotaan lisäksi Jokikylän, Kuokkastensalmen, Saramon, Valtimon Haapajärven,  Karhunpään, Paalasmaan sekä Martikkalansaaren Nevalaisista.

Sukutaulut 1600-1900

Nevalaisten sukutaulut 1600-1900


Aikaisemmin julkaistut sukuhaarojen monisteet on talletettu yhteen yhtenäiseen Legacy Suomi -tietokantaan, sisältäen sukulinjat Pielisen seudun ensimmäisestä Savikylän Pekka Nevalaisesta (1590-1652) vuoden 1919 loppuun saakka. 760s

Sukumonisteiden tietoja on samalla korjattu ja päivitetty laajasti. Sukutaulukirja kattaa noin 12 sukupolvea ja sisältää yli 10 000 henkilötietoa.

Kirjasta on otettu kuudes painos marraskuussa 2016.

Esipolvikirja ja sukukaavio

Jos olet jo hankkinut sukutaulukirjan, sinulla on mahdollisuus pyytää omasta sukulinjastasi ajan tasalla oleva esipolvikirja ja sukupuukaavio. Erikseen tilattuna näiden tulosteiden hinta on 15€. Täytä esipolvikirjan tilauslomake.

Viiri, standaari, rintamerkki, hiirimatto ja lippalakki

Isännänviiri. Saatavilla kahta kokoa, 3m ja 4m. Yleisohjeena viirin pituus on puolet tangon pituudesta.

Sukuseuran standaari pienoissalkoineen

 

Rintamerkki, metallia

Lippalakki sukuseuran logolla

Kuulakärkikynä sukuseuran logolla

Hiirimatto, vanhat asuinpaikat kartalla